Erikoisdiagnostiikkapalvelut | Unilabs Skip to main content

Erikoisdiagnostiikka-palvelut

Tarjoamme kehittyneitä, sinulle räätälöityjä testejä, jotka auttavat tekemään henkilökohtaisen hoitosuunnitelman

Mitä me teemme

Osana laajaa laboratorioverkostamme, Unilabsilla on huippuosaamiskeskuksia, jotka tarjoavat pääsyn alan johtaviin, innovatiivisiin ja hyvin erikoistuneisiin diagnostiikkapalveluihin.

Huippuosaamiskeskuksemme ovat aktiivisesti mukana seuraavilla alueilla:

Lisääntymis-lääketiede

Lisääntymis-lääketiede

Genetiikka

Genetiikka

Huumeiden väärinkäytön testaus

Huumeiden väärinkäytön testaus

Henkilökohtainen ennaltaehkäisevä lääketiede

Henkilökohtainen ennaltaehkäisevä lääketiede

Onco-hematologia

Onco-hematologia

Molekyylipatologia

Molekyylipatologia

FISH

FISH

Eläin-lääketieteellinen laboratorioto

Eläin-lääketieteellinen laboratorioto

Serving Pharma -palvelut

Serving Pharma -palvelut

Olemme ylpeitä siitä, että olemme kumppanivaihtoehto huippuammattilaisille parhaiden hoitopäätösten tekemisessä.

Tarjoamme vastauksia monimutkaisimpiin diagnostisiin kysymyksiin

Unilabsin huippuyksiköt

Huippuosaamiskeskuksemme mahdollistavat pääsyn maailman kokeneimpien, sitoutuneimpien ja intohimoisimpien tutkijoiden osaamiseen pariin. He testaavat ja edistävät diagnostiikkaosaamisen rajoja joka päivä. Näihin keskuksiin kuuluvat:

Ranska

Ranska - lisääntymisterveys
Ranskan laboratorioidemme verkosto on johtava hedelmällisyyshoitojen tekemisessä. Neuilly-sur-Seinen, Pariisin, Cherbourgin ja Toulousen IVF-keskukset tarjoavat vuosittain yli 5000 IVF-hoitoa. Pariisin ja Daxin laboratoriomme ovat harvojen joukossa, jotka ovat saaneet akkreditoinnin trisomian 21 ennustavasta diagnoosista.

Ruotsi

Ruotsi - radiologia
Ruotsin radiologialan ammattilaiset tarjoavat hallituksen mahdollistamia mammografiapalveluja eri kunnissa Ruotsissa. Palveluvalikoima kattaa perinteisen röntgenkuvauksen, ultraäänikuvauksen, tietokonetomografian (TT), magneettikuvauksen (MRI), luun tiheyden ja tele-radiologian.

Portugali

Portugali - genetiikka
Geneetiikan laboratoriomme Portossa tuottaa yhden suurimmista geenitestien tarjonnasta. Se tarjoaa diagnostisia ja genetiikan neuvontapalveluita kolmella kielellä yli 65 maahan.

Ruotsi

Ruotsi - huumeiden väärinkäytön seuranta
Eskilstunan laboratoriollamme on erinomainen maine huumeiden väärinkäytön testauksessa virtsasta ja syljestä. Laboratoriomme on erityisesti akkreditoitu tarjoamaan työpaikalla suoritettavia huumeseuloja. Olemme myös yksi harvoista laboratorioista Ruotsissa, joka harjoittaa urheilijoiden virtsan anabolisten steroidien akkreditoitua analyysiä. Lääkärimme ovat MRO-koulutettuja, mikä tarkoittaa, että heidät on koulutettu analysoimaan seulojen tuloksia.

Sveitsi

Sveitsi - Biocheckup
Coppet ja Lausanne -laboratoriomme tarjoavat yhdessä Biocheckup-palveluita, erittäin yksilöllistä terveydentila-analyysiä, joka sisältää laajan tutkimuspaketin. Tutkimuspaketin avulla arvioidaan sydän- ja verisuonitautiriskiä, tulehdusriskejä, oksidatiivista stressiä ja ravitsemusta, insuliiniresistenssiä, ravitsemusta ja aineenvaihduntaa, virtsan hivenaineita ja endokriinista status c:tä. Tämä ainutlaatuinen ennaltaehkäisevän lääketieteen palvelu tarjotaan sekä sveitsiläisille että kansainvälisille asiakkaille.

Tanska

Tanska - Serving Pharma
Kööpenhaminan laboratoriomme on ensimmäinen pysähdyspaikka asiakkaillemme varhaisessa lääkekehityksen vaiheessa. Tässä areenassa tanskalainen tiimimme yhdistää ja koordinoi eri osaamiskeskustemme toimintaa: metabolia (UK), Massaspektroskopia / immunoanalyysi (UK), immunologinen analyysi (DK), molekyylidiagnostiikka / PCR (DK), molekyylidiagnostiikka / NGS (CH / DK), flow-sytometria (CH), histopatologia (SE) ja lääketieteellinen kuvantaminen (SE).

FAKTAT

Tarjoamme yli

400 testin valikoiman

Teemme

5000 IVF-hoitoa vuosittain

Ranskan laboratorioissamme

Tervetuloa Unilabsin kotisivuille

Jatka konsernin kotisivuille

Tai: valitse unilabsin maakohtaiset kotisivut alla olevalta listalta