Kuvantamispalvelut | Unilabs Skip to main content

Kuvantamispalvelut

550 radiologiamme käyttävät laajaa asiantuntemustaan sekä uusinta teknologiaa auttaaksen oikeiden diagnoosien tekemisessä

Mitä me teemme

550 Unilabsin radiologia 110 yksikössä eri puolilla Eurooppaa suorittaa ja tulkitsee vuosittain yli 3,8 miljoonaa tutkimusta eri terveydenhuollon ammattilaisille.

Palvelumme mahdollistavat modernin kuvantamisen ja lausunnot, jotka auttavat tarkan diagnoosin tekemisessä ja hoidon suunnittelussa. Verkostomme takaa parhaiden radiologien saamisen ja auttaa lyhentämään vasteaikoja.

Teemme yhteistyötä hallitusten kanssa kansallisissa seulontaohjelmissa, tarjoamme nopean palveluihin pääsyn yksityisille vakuutusasiakkaille, autamme sairaaloita in-house palveluiden järjestämisessä ja mahdollistamme nopeiden ja oikeiden hoitopäätösten tekemistä kymmenille tuhansille terveydenhuollon ammattilaisille ympäri Eurooppaa.

Käytämme uusinta diagnostista kuvantamislaitteistoa ja voimme integroida raportointimme haluttuihin järjestelmiin.

Kokenut henkilökuntamme auttaa sinua tarjoamaan potilaillesi erinomaista palvelua

Uskomme, että kuvantamispalvelumme voivat tarjota sinulle selkeitä vastauksia. Tiedämme myös, että teknologia ja asiantuntemus eivät yksinään riitä erinomaisen palvelun tuottamiseen. Haluammekin mahdollista potilaalle hyvän asiakaskokemuksen yksiköissämme.

Arvostamme laatua ja ymmärrämme, että palvelua ei voi tuottaa hinnalla millä hinnalla. Kun terveydenhuollon budjetteihin kohdistuu leikkauspaineita ja kuvantamispalvelujen kysyntä on korkeampi kuin koskaan, tiedämme, että sairaalalla, vakuutuksenantajalla tai suurella hoidon tarjoajalla on todennäköisesti kustannusrajoituksia. Meillä on kokemusta kustannustehokkaiden palveluiden tuottamisesta laadusta tinkimättä ympäri Eurooppaa. Tästä syytä olemme varteenotettavan kumppani.

Riippumatta siitä, millaisia radiologiaan ja kuvantamispalveluihin liittyviä tarpeesi ovat, henkilökuntamme auttaa sinua ja potilastasi saamaan tarvittavat vastaukset.

FAKTAT

Meillä on

100 kuvantamisyksikköä

ympäri Eurooppaa

Teemme yli

3,8 miljoonaa

tutkimusta vuosittain

Tervetuloa Unilabsin kotisivuille

Jatka konsernin kotisivuille

Tai: valitse unilabsin maakohtaiset kotisivut alla olevalta listalta