Patologian alan tutkimuspalvelut | Unilabs Skip to main content

Patologian alan tutkimuspalvelut

Yli 260 patologian alan asiantuntijan voimin tarjoamme todellisen komsultointimahdollisuuden lääkäreille. Tämän avulla voimme jakaa laajaa asiantuntemustamme ja auttaa sinua tekemään tarkkoja ja oikea-aikaisia diagnooseja.

Mitä me teemme

Unilabsin laboratorioissa eri puolilla Eurooppaa työskentelevien yli 260 patologin voimin Unilabs tarjoaa kokonaisratkaisuja histopatologiaan ja sytologiaan terveydenhuollon ammattilaisille.

Palvelumme mahdollistavat asiantuntijoiden ja erikoisosaajien asiantuntemuksen hyödyntämisen. Verkostomme laajuus takaa sinulle pääsyn laajaan patologia-alan asiantuntijverkostoon kaikkialla Euroopassa. Patologian alan palveluihimme kuuluvat:

  • Kliininen patologia
  • Sytologia
  • Flow-sytometria
  • Online-patologia

Joissakin paikoissa lausunnot ovat saatavilla henkilökohtaisella salasanalla suojatussa web-portaalissa, josta sinä ja potilaasi voitte katsella turvallisesti tuloksia.

Unilabs toimii kaikilla patologian osa-alueilla, tekee yhteistyötä hallitusten kanssa kansallisissa seulontaohjelmissa, avustaa klinikoilla ja sairaaloissa myös hoitamalla in-house palveluita ja helpottamalla nopeiden ja oikeiden hoitopäätösten tekemistä kymmenille tuhansille terveydenhuollon ammattilaisille kaikkialla Euroopassa.

Korkeasti koulutettu henkilökuntamme auttaa sinua tarjoamaan potilaallesi vaikuttavan hoidon

Korkeasti koulutettu henkilökuntamme auttaa sinua tarjoamaan potilaallesi vaikuttavan hoidon

Laajaa verkostomme auttaa terveydenhuollon ammattilaisia kohtaamaan patologian alan palvelujen kasvavan kysynnän, ja kohtaamaan patologian alan ammattilaisten puutteen digitaalista patologiaa hyödyntäen.

Parhaillaan käynnissä olevien patologian alan palveluidemme digitalisointi yhdistää laboratoriomme kaikkialla Euroopassa, mikä mahdollistaa:

  • Ferikoistumisen, laadun parantamisen ja kapasiteetin lisäämisen sekä lyhyet vasteajat
  • Paremman pääsyn alan asiantuntijoiden avun piiriin riippumatta sijainnista
  • Etädiagnostiikan, jossa on joustavat aikataulut ja raportointipaikat
  • Innovatiiviset AI ja CAD patologian alan palvelut

Riippumatta siitä, millaisia tarpeenne ovat, henkilökuntamme auttaa sinua ja potilaasi saamaan tarvitsemanne tarkat ja oikea-aikaiset vastaukset.

FAKTAT

Yli

260 patologia

eri puolilla Eurooppaa

Lontoon keskustan akkreditoitu laboratorio on

Ison-Britannian suurin yksityinen

solupatologiapalvelujen tarjoaja

Tervetuloa Unilabsin kotisivuille

Jatka konsernin kotisivuille

Tai: valitse unilabsin maakohtaiset kotisivut alla olevalta listalta