Kulttuurimme | Unilabs Skip to main content

Kulttuurimme

Mikä tekee Unilabsin organisaatiosta erityisen?

Kaksi sanaa: CARE BIG - VÄLITÄMME ISOSTI

Vuonna 2017 Unilabs päätti tiivistää työntekijöiden intohimon ja asenteen sellaiseen muotoon, joka auttaa meitä olemana entistä erityisempiä. Tuloksena syntyi missio, motto ja mantra (MMM)

Missio: Olemme oikeiden hoitopäätösten alku ja sydän

Motto: Saat meiltä vastauksia, jotka auttavat hoitamaan

Mantra: CARE BIG - VÄLITÄMME ISOSTI

Toimintaamme ohjaava Mantra CARE BIG - VÄLITÄMME ISOSTI tekee meistä Unilabsin.

CARE BIG muistuttaa meitä siitä, että huippuosaaminen diagnostiikassa riippuu ihmisistä, jotka ovat toimintamme sydän.

Tästä syystä tuemme tiimejämme menestymään ja luomaan uutta suurella sydämellä välittämistä edistävän CARE BIG -kulttuurin ja 4 tätä kulttuuria luovan toimintatavan (CBB) turvin työpaikoillamme.

  • Astu asiakkaasi asemaan
  • Tuokaa esiin toistenne parhaat puolet
  • Kokeile uusia asioita
  • Vaikuta asioihin - Tee merkityksellistä

CARE BIG ja tätä kulttuuria luovat toimintatavat rohkaisevat meitä keskittymään asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaamme ja kaikki, jotka ovat riippuvaisia tekemisestämme pystyäkseen laadukkaisiin päätöksiin, ovat toimintamme keskiössä. CARE BIG muistuttaa meitä siitä, että perimmäinen tavoitteemme ei ole kuvien ottaminen tai näytteiden käsittely, vaan löytää vastaukset, jotka auttavat parantamaan ihmisten elämää.

CARE BIG on enemmän kuin mantra, se on kiedottu kaikkeen mitä teemme, kaikilla liiketoimintamme tasoilla. Kaikki tärkeät liiketoimintaa koskevat päätökset arvioidaan peilaten Unilabsin MMM periaatteita ja joka vuosi Unilabsin työntekiöitä kannustetaan tekemään CARE BIG -lupaus, joka on merkityksellinen heille itselleen, koko Unilabsille ja sen asiakkaille.

Isosti välittäminen on se pieni lisä, jonka haluamme aina antaa asiakkaillemme, velvollisuuksien lomassa, kun sitä meiltä pyydetään tai kun tiedämme niin olevan oikein. Millon tahansa VÄLITÄMME ISOSTI, se on aina erityistä. Se antaa merkitystä kollegoille, asiakkaille ja potilaille.

Tervetuloa Unilabsin kotisivuille

Jatka konsernin kotisivuille

Tai: valitse unilabsin maakohtaiset kotisivut alla olevalta listalta